Enable JavaScript to visit this website.
90 day countdown

Find din smukke hud frem med hjælp indefra

Tag vores “90 day challenge” og test selv IMEDEEN® hudplejetabletter

Tilføj IMEDEEN® til din daglige skønhedsrutine i de næste 90 dage, og lad et yngre udseende dig komme frem. 

90 day challenge; hvad kan du forvente

Generelt vil huden på bare 90 dage føles blødere, mere glat og spændstig, hvis du tilføjer IMEDEEN® hudplejetabletter til din daglige skønhedsrutine.

Hudens udseende er påvirket af kvaliteten af dermis, det dybe strukturelle lag indeholdende kollagen, elastin og fugtbindende elementer. Diagrammet ovenfor er en forsimplet illustration af, hvordan IMEDEEN® hudplejetabletter arbejder under overfladen for at skabe synligt glattere og smukkere udseende hud.

92% af de adspurgte kvinder sagde at regelmæssig brug forbedrede kvaliteten af deres hud

–Beauty Club UK 2013 studie, 1455 respondenter

Dag 01 - 30
DAG
01 on a calendar

Dag 01

Brug et par minutter på at vurdere din huds nuværende tilstand. Dette vil hjælpe dig, når du holder øje med din huds fremskridt gennem 90 dages perioden.
DAG

Dag 08

Kom ind i rytmen. Gør IMEDEEN® til det første trin i din skønhedsrutine: Kosttilskud, rense, tone, fugte. Hemmeligheden er at få IMEDEEN® inkorporeret i en allerede eksisterende, fast rutine.
DAG

Dag 14

2 uger inde i din nye rutine! Selvom du ikke kan se nogle synlige forandringer på din hud endnu, så er IMEDEEN® begyndt at nære din hud indefra.
DAG

Dag 30

Måske er du begyndt at se små fremskridt allerede. Tag et godt kig på albuer, skinneben, overarme – de områder som normalt behøver nogle ekstra strøg med bodylotion. Vær ikke bekymret hvis du ikke kan se nogen resultater endnu – det er stadig tidligt i forløbet!

TIPS

Sørg for at din dagcreme eller makeup indeholder beskyttende solfaktor og se også efter en håndcreme med solfaktor. Hænder kan være afslørende i forhold til alderstegn – så forkæl dem!
Dag 31 – 60
DAG
45 on a calendar

Dag 45

IMEDEEN®s eksklusive Marine Complex indeholder proteiner og fugtbindende elementer, der minder om dem, der findes naturligt i huden. Du begynder måske at kunne mærke en forskel og en forbedring af din huds overfladestruktur.
DAG
60 on a calendar

Dag 60

Tjek din hud efter badet. Føles den blødere og glattere over det hele? Lav evt. en lille note om hvordan det går, så du husker det.

TIPS

Påfør bodylotions og cremer når huden stadig er lidt fugtig, det hjælper den til at holde på fugten – og bliv ikke for længe under bruseren eller i badet. Tænk på hvor rynkede fingrene bliver, når de har været længe i vand!
Dag 61 – 90
DAG
75 on a calendar

Dag 75

Måske har familie, venner eller kolleger bemærket, at du ser godt ud? Ofte kræves det at andre kommenterer det åbenlyse for at man selv kan se det – nyd komplimenterne!
DAG

Dag 90

Smuk hud afsløret. Det er tid til at beundre resultatet. Nu skulle din hud gerne føles blødere og mere glat og synligheden af fine linjer og rynker være mindsket sammenlignet med dag 1.

TIPS

Hold tørstig hud i skak ved at drikke masser af vand i løbet af dagen – og forsøg at skifte kaffen ud med te. Al te er rigt på polyfenoler, så vælg frit om du foretrækker din te sort, hvid eller grøn!

Gør IMEDEEN® til en integreret del af dine daglige rutiner og fortsæt med at mærke forbedringerne i din hud.