Enable JavaScript to visit this website.

Ofte stillede spørgsmål

For at give dig mulighed for at lære mere om IMEDEEN® får du her svar på en lang række ofte (og ikke så ofte) stillede spørgsmål om IMEDEEN®, produkternes virkning og egnethed til forskellige typer mennesker.

Hvis du har hudproblemer eller spørgsmål om IMEDEEN®, som ikke besvares på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os ([email protected]) eller spørge din IMEDEEN® forhandler.

Spørgsmål til IMEDEEN® hudplejetabletter

Generelle spørgsmål

Hvem har gavn af IMEDEEN®? Alle der ønsker at vedligeholde et naturligt smukt ydre kan have gavn af at tage IMEDEEN® hudplejetabletter. Vores hudplejeprodukter er aldersbestemte. Vores skønhedsprodukter er for alle over 18 år.

 

Kan jeg tage IMEDEEN® gennem længere tid? Ja, IMEDEEN® hud- og skønhedspleje kan tages som en del af din daglige skønhedsrutine, så længe du ønsker det.

 

Hvad sker der, hvis jeg stopper med at tage IMEDEEN®? Den tilstand, din hud var i, før du startede med at tage IMEDEEN®, var resultatet af mange års påvirkning fra forskellige faktorer. Ligeså vil de resultater, du har opnået med IMEDEEN®, ikke forsvinde over en nat, men reduceres gradvist. Vi har ikke undersøgt,hvor hurtigt det går, men vi ved fra forbrugererfaringer, at det varierer fra person til person; nogle siger at det kun tager en måned, andre siger 4-6 måneder.

 

Har IMEDEEN® effekt på andre dele af kroppen end ansigtet? Ja, eftersom IMEDEEN® er et kosttilskud, der arbejder indefra, vil effekten kunne mærkes over det hele – både i ansigtet og på kroppen.

Produktsammensætning og ingredienser

Er IMEDEEN® hudplejetabletter kosher? Marine Complex i IMEDEEN® er ikke kosher.

 

Er IMEDEEN® hudplejetabletter halal? Marine Complex i IMEDEEN® er ikke halal.

 

Hvad er Marine Complex? Marine Complex, som findes eksklusivt i IMEDEEN® hudplejetabletter, er et ekstrakt fra marine dyr, der er rigt på proteiner og polysakkarider, der minder om dem, der findes naturligt i hudens støttende lag. Proteinerne og polysakkariderne i huden er essentielle for hudens struktur og fugtighed.

 

Indeholder IMEDEEN® hudplejetabletter laktose, sukker, konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer? IMEDEEN® hudplejetabletter er ikke fremstillet med laktose, konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer og er ikke tilsat sukker.

 

Tager man på af at tage IMEDEEN® hudplejetabletter? IMEDEEN® hudplejetabletter vil ikke forårsage vægtforøgelse. Videnskabelige undersøgelser har vist, at der gennemsnitligt efter seks måneders dagligt indtag af IMEDEEN® hudplejetabletter ikke kan konstateres vægtforandringer.

 

Hvad er lycopen og hvor kommer den lycopen, som IMEDEEN® indeholder, fra? Lycopen er et karotenoid og er det pigment, der giver modne tomater og andre frugter deres flotte røde farve. Lycopen udvindes af røde, modne, ikke-genmodificerede tomater.

Hvornår og hvordan anvendes det?

Kan jeg tage IMEDEEN® sammen med andre kosttilskud? IMEDEEN® hudpleje- og skønhedstabletter kan tages i kombination med andre generelle multivitamin-tilskud, dog vil nogle kosttilskud indeholde nogle af de samme ingredienser og man skal altid være opmærksom på det samlede indtag af vitaminer og mineraler. Hvis du er usikker på at kombinere kosttilskud, anbefaler vi at du rådfører dig med din læge.

Kan jeg tage IMEDEEN® hudplejetabletter og IMEDEEN® skønhedsprodukter (Hair and Nails/Tan Optimizer®) sammen? Ja, alle IMEDEEN® hudplejeprodukter kan tages alene eller kombineres med skønhedsprodukter i forskellige kombinationer. Ligeså kan alle IMEDEEN® skønhedsprodukter tages alene eller i kombination med dit valgte IMEDEEN® hudplejeprodukt.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt at tage én, to eller flere tabletter? Bare rolig – vi anbefaler, at du blot fortsætter med at tage den anbefalede, daglige dosis. Du skal ikke tage dobbelt dosis som erstatning for den glemte dosis. Opbevar IMEDEEN® hudplejetabletter sammen med dine andre skønhedsprodukter, så de bliver en integreret del af din daglige skønhedsrutine.

Kan jeg tage IMEDEEN®, mens jeg er gravid eller ammer? Vi anbefaler, at gravide og ammende kvinder kun tager kosttilskud efter aftale med deres læge.

Hvordan skal IMEDEEN® opbevares? IMEDEEN® hudpleje- og skønhedstabletter er optimalt beskyttet i aluminiumsblisterpakning. Vi anbefaler at du lader tabletterne blive i blisterpakningen indtil brug for at opnå det bedste resultat. Opbevar IMEDEEN® på et tørt og køligt sted (under 25°C) og uden før børns rækkevidde.

Skal IMEDEEN® tages i forbindelse med et måltid? Vi anbefaler at tage IMEDEEN® tabletter i forbindelse med et måltid, men det er ikke nødvendigt.

Kan jeg tage alle 4 IMEDEEN® Prime Renewal® tabletter på én gang? Ja, du kan godt tage alle 4 tabletter på én gang, hvis det passer bedre ind i dine rutiner. Det vigtigste er, at du husker at tage dem!

Sikkerhed

Giver IMEDEEN® hudplejetabletter nogen bivirkninger? IMEDEEN® hudplejetabletter indeholder proteiner fra fisk (kan indeholde bløddyr og krebsdyr) og sojafibre, der kan forårsage allergiske reaktioner. Hvis du har oplevet allergiske reaktioner overfor disse ingredienser før, så bør du ikke tage IMEDEEN® hudplejetabletter. Hvis du oplever en allergisk reaktion efter indtagelse af et IMEDEEN® produkt, bedes du skrive til [email protected] for at rapportere det samt søge læge.


Kan jeg tage IMEDEEN® sammen med medicin? Der er ingen kendte kontraindikationer og det er ikke sandsynligt, at IMEDEEN® kosttilskud og lægemidler påvirker hinanden negativt. Vi råder folk, der lider af en alvorlig sygdom og er i medicinsk behandling til kun at tage kosttilskud efter at have rådført sig med deres læge.

 

Kan jeg tage IMEDEEN®, mens jeg er i hormonbehandling (HRT)? I en undersøgelse af IMEDEEN® Prime Renewal® blev der ikke rapporteret om negative effekter for kvinder, der tager tabletterne og samtidig er i hormonbehandling (HRT). Da IMEDEEN® Prime Renewal® er fremstillet af komponenter, der normalt findes i fødevarer, er det usandsynligt, at det interagerer med hormonbehandling. Hvis du er i tvivl, beder vi dig om at rådføre dig med din læge.

 

Kan jeg tage IMEDEEN® sammen med p-piller? Der er ingen kendte kontraindikationer og det er usandsynligt, at IMEDEEN® kosttilskud vil interagere negativt med p-piller. Hvis du er i tvivl, beder vi dig om at rådføre dig med din læge.

 

Kan mennesker, der har problemer med skjoldbruskkirtlen, tage IMEDEEN®? Vi fraråder generelt mennesker, der lider af en alvorlig sygdom og er i medicinsk behandling, at tage kosttilskud uden at have rådført sig med deres læge.

 

Kan diabetikere tage IMEDEEN®? IMEDEEN® produkter er ikke tilsat sukker. Vi fraråder dog generelt mennesker, der lider af en alvorlig sygdom og er i medicinsk behandling, at tage kosttilskud uden at have rådført sig med deres læge.

Spørgsmål til IMEDEEN® skønhedsprodukter

IMEDEEN Tan Optimizer®

Hvad er karotenoider og hvilke karotenoider indeholder IMEDEEN Tan Optimizer®? Karotenoider er organiske pigmenter, der producerer de røde, gule og orange farver i frugt og grøntsager såsom tomater og gulerødder. Karotenoiderne lutein (udvundet af tagetes), lycopen og beta-karoten er i IMEDEEN Tan Optimizer®.

Hvad gør C- og E-vitamin? E-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, mens C-vitamin er vandopløseligt. C-vitamin bidrager til dannelse af kollagen for normal hudfunktion. Begge vitaminer hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Hvordan virker IMEDEEN Tan Optimizer®? IMEDEEN Tan Optimizer® hjælper med at forberede huden til solen. Eksponering for sollys kan skade huden ved at generere reaktive iltforbindelser eller fri radikaler, der kan forårsage oxidativt stress. Disse reaktive mellemled skader molekyler i huden, såsom DNA, proteiner og lipider, hvis de ikke neutraliseres i kroppen. IMEDEEN Tan Optimizer® indeholder C- og E-vitaminer, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. NB: Tan Optimizer® bør altid benyttes sammen med solcreme eller sollotion med passende beskyttelsesfaktor (SPF).

Hvem er i målgruppen? Kvinder og mænd, 18+, der ønsker at forberede huden til solen – hvad enten det er forud for en ferie eller igennem sommermånederne.

Hvornår og hvordan skal man tage IMEDEEN Tan Optimizer® tabletterne? Vi anbefaler, at du starter med at tage Tan Optimizer® mindst en måned før soleksponering og derefter under soleksponering. Du kan tage dem så længe, du ønsker. Tag én tablet dagligt med et glas vand, og helst i forbindelse med et måltid.

Er der nogen kontraindikationer for IMEDEEN Tan Optimizer®? Som med ethvert andet kosttilskud bør personer i medicinsk behandling og gravide og ammende kvinder konsultere deres læge før brug.

Kan IMEDEEN Tan Optimizer® tages af rygere? Ja, rygere må gerne bruge Imedeen Tan Optimizer®, selvom det indeholder beta-karoten. Der er i Danmark ikke krav eller officielle anbefalinger omhandlende advarsel til rygere om beta-karoten-holdige kosttilskud. Imedeen Tan Optimizer® indeholder i en daglig dosis 1,0 mg beta-karoten. Den europæiske fødevaresikkerhedsmyndighed (European Food Safety Authority, EFSA) har sat en øvre grænse (Upper Limit/UL) på 15 mg beta-karoten pr. dag for alle, inkl. rygere. De 15 mg gælder for beta-karoten som anvendes i kosttilskud og som farvestof i fødevarer og det betyder altså, at indtaget af beta-karoten, der findes naturligt i fødevarer (f.eks. gulerødder), ikke tæller med.

IMEDEEN® Hair and Nails

Hvordan virker IMEDEEN® Hair and Nails? Hår og negle har næsten identisk sammensætning og er primært dannet af keratin, et fibrøst strukturprotein. Næring indefra er essentielt for normalt hår og normale negle, eftersom alle næringsstoffer leveres via blodbanerne. Ydre behandlinger af hår og den synlige del af dine negle kan kun forbedre celler, der allerede er døde – de har ingen indvirkning på produktionen af strukturproteiner. Zink bidrager til normal proteinsyntese.

                 

Virker IMEDEEN® Hair and Nails på huden? Zink og biotin er særligt udvalgt for deres dokumenterede effekt på hår og negle. Hvis du ønsker et produkt, der forbedrer huden, anbefaler vi vores hudplejeprodukter, som er specielt udviklet til det formål.

 

Hvad er Biotin og hvad gør det? Biotin er et B-vitamin – også kendt som vitamin H (fra det tyske Haar!). Biotin bidrager til at vedligeholde normalt hår. IMEDEEN® Hair and Nails giver et betydeligt dagligt indtag af biotin.

 

Hvad er zink og hvorfor er det godt for hår og negle? Zink er et vigtigt mineral og findes i både hår og negle. Zink bidrager til at vedligeholde normalt hår og normale negle..

 

Kan IMEDEEN® Hair and Nails tages af vegetarer? Ja, IMEDEEN® Hair and Nails kapslerne er egnet til vegetarer.

 

Indeholder IMEDEEN® Hair and Nails sukker, salt, laktose, stivelse, gær, gluten, gelatine, konserveringsmidler eller smagsstoffer? Nej, de er ikke fremstillet med salt, laktose, stivelse, gær, gluten, gelatine, konserveringsmidler eller smagsstoffer og de er ikke tilsat sukker.

 

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer at tage en kapsel? Blot fortsæt med at tage den anbefalede dagsdosis, når du kommer i tanke om det. Tag ikke mere end den på pakken anbefalede dosis. Tager du dine kosttilskud nogenlunde på samme tid hver dag, som en del af dine øvrige daglige rutiner, bliver det lettere at huske.

 

Hvornår og hvordan skal kapslen tages? Tag én kapsel dagligt med et glas vand, når det passer ind for dig. Hvis det er muligt, så anbefaler vi at tage den i forbindelse med et måltid.

 

Hvordan skal IMEDEEN® Hair and Nails opbevares? Kapslerne bør blive i blisterpakningen indtil brug. Opbevar IMEDEEN® på et tørt og køligt sted (under 25°C) og uden for børns rækkevidde.

 

Kan jeg tage IMEDEEN® Hair and Nails i kombination med medicin? Der er ingen kendte kontraindikationer og det er ikke sandsynligt, at IMEDEEN® kosttilskud og medicin påvirker hinanden negativt. Vi råder folk, der lider af en alvorlig sygdom og er i medicinsk behandlingtil kun at tage kosttilskud efterat have rådført sig med deres læge.

 

Nogle af værdierne for referenceindtag (RI) er over 100%. Er det sikkert at indtage? Du behøver ikke at bekymre dig, hvis referenceindtaget for et næringsstof overstiger 100 %, for indholdsniveauet overstiger ikke den øvre anbefalede sikkerhedsværdi for hvert vitamin. Vandopløselige vitaminer – såsom gruppen af B-vitaminer – kan ikke lagres i store mængder i kroppen, så hvis du indtager mere end din krop behøver, vil de blot blive udskilt.

 

Kan jeg tage IMEDEEN® Hair and Nails sammen med andre IMEDEEN® produkter? Ja, du kan tage IMEDEEN® Hair and Nails sammen med de andre IMEDEEN® produkter, eftersom de har forskellig effekt.