Enable JavaScript to visit this website.

IMEDEEN® produkter

Imedeen product range

IMEDEEN® - kosttilskud til dig

Mød fremtiden med selvtillid

IMEDEEN® består af to kosttilskud til din skønhed (tan optimizer samt hair and nails) og tre kosttilskud til din hud (derma one, time perfection og prime renewal). Det er videnskabeligt dokumenteret, at IMEDEEN®s tre forskellige kosttilskud til huden hjælper med at reducere synlige alderstegn indefra. Med IMEDEEN® kan fordelene for din hud ses over hele kroppen, ikke blot i ansigtet. Start med at tage IMEDEEN® kosttilskud til huden dagligt og oplev efter blot 90 dage en hud, der føles blødere og glattere og ser mere glansfuld ud.

IMEDEEN® produkter

  • Derma One Til 25+
  • Time Perfection Til 40+
  • Prime Renewal Til 50+
  • Hair and Nails Til 18+
  • Tan Optimizer Til 18+
Derma One Til 25+
BEVAR DIN GLØD
Imedeen Derma One pack
DERMA ONE Til 25+

Fra midten af 20’erne begynder kollagen-niveauet i huden at falde og huden ser måske ikke helt så frisk og glansfuld ud som den plejer. Bevar den ungdommelige glød med lidt hjælp indefra. IMEDEEN Derma One® hudplejetabletter er formuleret til at hjælpe huden til at bevare sin udstråling, som ellers kan mindskes med de første alderstegn. Tilføj to tabletter dagligt til din vanlige skønhedsrutine og oplev den forskel IMEDEEN Derma One® kan gøre på bare 90 dage.

Formulering: Med vores egen eksklusive ingrediens Marine Complex og beriget med zink og C-vitamin. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og zink bidrager til at vedligeholde en normal hud.

VIDENSKABEN BAG IMEDEEN Derma One®

Derma One® er blevet undersøgt i 4 studier. Disse studier omfatter kvinder af varierende alder, hudtype og grad af naturlig aldring af huden. Data fra disse studier viste signifikante forbedringer i udseendet af hud med almindelige aldersbetingede skader hos kvinder, der tog IMEDEEN Derma One® sammenlignet med placebo. Endvidere resulterede det i bedring af hudens tekstur og udseende for de kvinder, der tog IMEDEEN Derma One®.

Time Perfection Til 40+
BEVAR DET UNGDOMMELIGE UDSEENDE
Imedeen Time Perfection pack
Danish beauty award 2017
cos_sf_logo_2.png_0
TIME PERFECTION Til 40+

40’erne er de år, hvor huden kan starte med at vise tegn på ældning og fine linjer bliver mere synlige. Derfor er det vigtigt at hjælpe huden til at se ung og smuk ud. IMEDEEN® Time Perfection® hudplejetabletter er udviklet til at hjælpe med at forbedre hudkvaliteten og fugtbalancen samt reducere de synlige tegn på ældning. Du skal blot tilføje to tabletter dagligt til din vanlige skønhedsrutine og på bare 90 dage kan din hud føles blødere og glattere.

Formulering: Med vores egen eksklusive ingrediens Marine Complex samt LycoPhence GS® Forte – en patenteret sammensætning bestående af tomatekstrakt, vindruekerneekstrakt, zink og C-vitamin. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og zink bidrager til at vedligeholde en normal hud.

VIDENSKABEN BAG IMEDEEN® Time Perfection®

IMEDEEN® Time Perfection® er blevet undersøgt i en række kliniske forsøg såvel som i in-vitrostudier. De kliniske studier har involveret mere end 300 kvinder og IMEDEEN® Time Perfection® gav signifikante forbedringer i hudens udseende sammenlignet med placebo. Ligeledes var deltagernes egne vurderinger af hudens tekstur, tørhed og blødhed positive for IMEDEEN® gruppen.

Prime Renewal Til 50+
OVER 50 OG FANTASTISK
Prime Renewal box
PRIME RENEWAL Til 50+

Det faldende østrogenniveau, som kvinder i 50’erne typisk oplever, har indflydelse på hudens evne til at producere kollagen – det protein som hjælper huden til at forblive stærk og smidig. Faktisk kan huden miste helt op til 30 % af sit kollagen i de første 5 år efter overgangsalderen. Fine linjer bliver til rynker og huden bliver mindre blød og spændstig og mere modtagelig overfor skaderne fra fri radikaler. IMEDEEN® Prime Renewal® hudplejetabletter er udviklet til at hjælpe mod de udfordringer, som huden møder i denne fase. To tabletter to gange dagligt – morgen og aften – hjælper med at reducere synligheden af fine linjer og rynker og vedligeholde hudens spændstighed på bare 90 dage.

Formulering: Med vores egen eksklusive ingrediens Marine Complex og det avancerede kompleks ViTea® – en sammensætning af hvid te, lycopen, vindruekerneekstrakt, E- og C-vitamin. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og zink bidrager til at vedligeholde en normal hud.

VIDENSKABEN BAG IMEDEEN®Prime Renewal®

IMEDEEN® Prime Renewal® er blevet undersøgt i et omfattende studie blandt raske, postmenopausale kvinder i alderen 45-65 år. Studiet konkluderede, at kvinder der tog IMEDEEN® Prime Renewal® i 6 måneder oplevede forbedret overfladestruktur og spændstighed i huden.

Hair and Nails Til 18+
FRA TOP TIL TÅ
Imedeen Hair & Nails pack
HAIR AND NAILS Til 18+

Ligesom med huden kan det for hår og negle være lige så vigtigt hvad du gør indefra som udefra. IMEDEEN® Hair and Nails er et avanceret kosttilskud baseret på silica og biotin og beriget med zink for at hjælpe med at vedligeholde smukt hår og stærke negle indefra. Du skal blot tilføje en IMEDEEN® Hair and Nails kapsel til din daglige rutine.

Formulering: Silica, biotin og zink formulering. Zink hjælper med at vedligeholde normalt hår og negle. Biotin bidrager til at vedligeholde et normalt hår.

Tan Optimizer Til 18+
SOMMERSKØN
Tan Optimizer tablets
TAN OPTIMIZER Til 18+

Tilføj IMEDEEN Tan Optimizer® til din skønhedsrutine når du starter nedtællingen til ferie og sommer og hjælp huden med at forberede sig indefra til solen. Tag én tablet IMEDEEN Tan Optimizer® dagligt fire uger før og igennem hele den periode, hvor din hud udsættes for solen. IMEDEEN Tan Optimizer® indeholder en unik kombination af karotenoider, ligesom den indeholder C- og E-vitamin.

Husk at IMEDEEN Tan Optimizer® tabletter hverken har selvbrunende effekt eller erstatter brugen af solbeskyttelse. Brug derfor altid crème eller lotion med passende solfaktor (SPF).

Formulering: Med en unik kombination af karotenoider, herunder lycopen, betakaroten og naturlig lutein fra planten tagetes (lutein er et pigmenteret næringsstof, der giver farve til planternes guld- bronze- og kobberfarvede kronblade). Indeholder også C- og E- vitamin som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.