Skip to main content

DIN HUD

Pills

Mere end øjet kan se

Du tænker måske ikke over det, men huden fortæller meget om, hvem du er. Den reflekterer det liv, du har levet, dit generelle helbred og endda de hudplejerutiner, du følger. Din hud er din krops største organ og det er vigtigt at passe godt på den.

Det yderste lag – epidermis – fungerer som en beskyttende barriere mod de ydre omgivelser og beskytter mod infektion, dehydrering og solens UV lys. Det er laget, hvor de fleste cremer, lotions og serummer arbejder.

Det dybere lag – dermis – udgør 90 % af hudens tykkelse. Det er her du finder kollagen, elastine proteiner og fugtbindende polysakkarider. Disse er de vigtige byggesten, der giver huden dens styrke, smidighed og blødhed. Det er her de første alderstegn viser sig, længe før de er synlige på hudens overflade. Det er videnskabeligt bevist at IMEDEEN hudplejetilskud reducerer de synlige tegn på ældning. IMEDEEN hudplejetilskud arbejder indefra i det hudlag, som de færreste cremer og lotions når.

Tænk på din hud som en seng

Dermis er madrassen, der giver struktur og støtte. Epidermis er som et lagen. Og lige meget hvor meget du passer på dine lagener, så bliver det aldrig helt perfekt, hvis madrassen nedenunder mister sin fasthed og fylde.

Lagen = Epidermis
› Cremer og lotions = overflade

Madras = Dermis
› IMEDEEN = hudpleje indefra

Sådan ældes huden typisk

Hudens udseende ændres med alderen efterhånden som det naturlige regenererende system sætter farten ned. Tør hud, nedsat glans, fine linjer og rynker er alle synlige tegn på den skade, der sker i den dermale støttestruktur. Dermatologer mener, at op til 90 % af hudens ældning skyldes eksterne faktorer. Forurening, stress, rygning, alkohol og UV-stråler kan alle være faktorer, der producerer skadelige frie radikaler, som angriber huden i en proces der hedder oxidation. Hudens støttestruktur begynder over tid at nedbrydes, og huden mister sin tæthed og bliver tyndere, med synlige tegn på ældning.

IMEDEEN

Alle IMEDEEN hudplejetabletter indeholder vores eksklusive Marine Complex. Vores unikke ingrediens er rig på proteiner og polysakkarider, der minder om dem, der findes naturligt i huden. Hvert IMEDEEN hudplejeprodukt er unikt formuleret til forskellige aldersgrupper og resultatet mærkes på bare 90 dage. Tabletterne arbejder indefra ved at være målrettet de dybe hudlag hvor de færreste cremer og lotions kan nå ned.

Marine Complex representation

VORES EKSKLUSIVE MARINE COMPLEX

Hemmeligheden fra havet

Vores eksklusive Marine Complex kommer fra havets dybe vand og er rigt på polysakkarider og proteiner, der minder om dem, der naturligt findes i huden. Videnskabsfolk forskede i 80’erne i marinelivets regenererende egenskaber og så potentiale i at prøve at efterligne denne effekt på menneskelig hud. Der er en stor lighed mellem vore celler og dem, som vi finder i nogle af havets dyr, og havet har vist sig at være en rig ressource i hudplejeforskningen. Yderligere forskning ledte til identifikation og udvikling af vores signatur ingrediens, Marine Complex, den ingrediens som er hjertet i IMEDEEN hudpleje i dag.