Skip to main content
90 day countdown

Find din smukke hud frem med hjælp indefra

Tag vores “90 day challenge” og test selv IMEDEEN hudplejetabletter

Tilføj IMEDEEN til din daglige skønhedsrutine i de næste 90 dage, og lad et yngre udseende dig komme frem. Det er en god idé at få scannet din hud før og efter de 90 dage, så hvis det er muligt for dig, kan du besøge vores scanningskonsulent, når hun besøger udvalgte butikker. Se listen over butikker her.

90 day challenge; hvad kan du forvente

Generelt vil huden på bare 90 dage føles blødere, mere glat og spændstig, hvis du tilføjer IMEDEEN hudplejetabletter til din daglige skønhedsrutine.

Hudens udseende er påvirket af kvaliteten af dermis, det dybe strukturelle lag indeholdende kollagen, elastin og fugtbindende elementer. Diagrammet ovenfor er en forsimplet illustration af, hvordan IMEDEEN hudplejetabletter arbejder under overfladen for at skabe synligt glattere og smukkere udseende hud.

92% af de adspurgte kvinder sagde at regelmæssig brug forbedrede kvaliteten af deres hud

–Beauty Club UK 2013 studie, 1455 respondenter

Dag 01 - 30

TIPS: Sørg for at din dagcreme eller makeup indeholder beskyttende solfaktor og se også efter en håndcreme med solfaktor. Hænder kan være afslørende i forhold til alderstegn – så forkæl dem!

01 on a calendar

Dag 01

Brug et par minutter på at vurdere din huds nuværende tilstand. Dette vil hjælpe dig, når du holder øje med din huds fremskridt gennem 90 dages perioden.

08 on a calendar

Dag 08

Kom ind i rytmen. Gør IMEDEEN til det første trin i din skønhedsrutine: Kosttilskud, rense, tone, fugte. Hemmeligheden er at få IMEDEEN inkorporeret i en allerede eksisterende, fast rutine.

14 on a calendar

Dag 14

2 uger inde i din nye rutine! Selvom du ikke kan se nogle synlige forandringer på din hud endnu, så er IMEDEEN begyndt at nære din hud indefra.

30 on a calendar

Dag 30

Måske er du begyndt at se små fremskridt allerede. Tag et godt kig på albuer, skinneben, overarme – de områder som normalt behøver nogle ekstra strøg med bodylotion. Vær ikke bekymret hvis du ikke kan se nogen resultater endnu – det er stadig tidligt i forløbet!

Dag 31 – 60

TIPS: Påfør bodylotions og cremer når huden stadig er lidt fugtig, det hjælper den til at holde på fugten – og bliv ikke for længe under bruseren eller i badet. Tænk på hvor rynkede fingrene bliver, når de har været længe i vand!

45 on a calendar

Dag 45

IMEDEENs eksklusive Marine Complex indeholder proteiner og fugtbindende elementer, der minder om dem, der findes naturligt i hudens understøttende struktur. Du begynder måske at kunne mærke en forskel og en forbedring af din huds overfladestruktur.

60 on a calendar

Dag 60

Tjek din hud efter badet. Føles den blødere og glattere over det hele? Lav evt. en lille note om hvordan det går, så du husker det.

Dag 61 – 90

TIPS: Hold tørstig hud i skak ved at drikke masser af vand i løbet af dagen – og forsøg at skifte kaffen ud med te. Al te er rigt på polyfenoler, så vælg frit om du foretrækker din te sort, hvid eller grøn!

75 on a calendar

Dag 75

Måske har familie, venner eller kolleger bemærket, at du ser godt ud? Ofte kræves det at andre kommenterer det åbenlyse for at man selv kan se det – nyd komplimenterne!

90 on a calendar

Dag 90

Smuk hud afsløret. Det er tid til at beundre resultatet. Nu skulle din hud gerne føles blødere og mere glat og synligheden af fine linjer og rynker være mindsket sammenlignet med dag 1 – hvis det er muligt for dig, kan du opsøge vores scanningskonsulent, når hun besøger udvalgte butikker og få scannet din hud igen.

Gør IMEDEEN til en integreret del af dine daglige rutiner og fortsæt med at mærke forbedringerne i din hud.