Skip to main content

PRIME RENEWAL Til 50+

OVER 50 OG FANTASTISK

Det faldende østrogenniveau, som kvinder i 50’erne typisk oplever, har indflydelse på hudens evne til at producere kollagen – det protein som hjælper huden til at forblive stærk og smidig. Faktisk kan huden miste helt op til 30 % af sit kollagen i de første 5 år efter overgangsalderen. Fine linjer bliver til rynker og huden bliver mere tør, mindre spændstig og mere modtagelig overfor skaderne fra fri radikaler. IMEDEEN Prime Renewal hudplejetabletter er udviklet til at hjælpe mod de udfordringer, som huden møder i denne fase. To tabletter to gange dagligt – morgen og aften – hjælper med at reducere synligheden af fine linjer og rynker og vedligeholde hudens spændstighed på bare 90 dage.

Formulering: Med vores egen eksklusive ingrediens Marine Complex og det avancerede kompleks ViTea – en sammensætning af hvid te, lycopen, vindruekerneekstrakt, E- og C-vitamin. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og zink bidrager til at vedligeholde en normal hud.

VIDENSKABEN BAG IMEDEEN Prime Renewal

IMEDEEN Prime Renewal er blevet undersøgt i et omfattende studie blandt raske, postmenopausale kvinder i alderen 45-65 år. Studiet konkluderede, at kvinder der tog IMEDEEN Prime Renewal i 6 måneder oplevede forbedret overfladestruktur og spændstighed i huden.