Skip to main content

TIME PERFECTION Til 40+

BEVAR DET UNGDOMMELIGE UDSEENDE

40’erne er de år, hvor huden kan starte med at vise tegn på ældning og fine linjer bliver mere synlige. Derfor er det vigtigt at hjælpe huden til at se ung og smuk ud. IMEDEEN Time Perfection hudplejetabletter er udviklet til at hjælpe med at forbedre hudens udseende samt reducere de synlige tegn på ældning. Du skal blot tilføje to tabletter dagligt til din vanlige skønhedsrutine og på bare 90 dage kan din hud føles blødere og glattere.

Formulering: Med vores egen eksklusive ingrediens Marine Complex samt LycoPhence GS  Forte – en patenteret sammensætning bestående af tomatekstrakt, vindruekerneekstrakt, zink og C-vitamin. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og zink bidrager til at vedligeholde en normal hud.

VIDENSKABEN BAG IMEDEEN Time Perfection

IMEDEEN Time Perfection er blevet undersøgt i en række kliniske forsøg såvel som i in-vitrostudier. De kliniske studier har involveret mere end 300 kvinder og IMEDEEN Time Perfection gav signifikante forbedringer i hudens udseende sammenlignet med placebo. Ligeledes var deltagernes egne vurderinger af hudens tekstur, tørhed og blødhed positive for IMEDEEN gruppen.