Skip to main content

DERMA ONE Til 25+

BEVAR DIN GLØD

Fra midten af 20’erne begynder kollagen-niveauet i huden at falde og huden ser måske ikke helt så frisk og glansfuld ud som den plejer. Bevar den ungdommelige glød med lidt hjælp indefra. IMEDEEN Derma One hudplejetabletter er formuleret til at hjælpe huden til at bevare sin udstråling, som ellers kan mindskes med de første alderstegn. Tilføj to tabletter dagligt til din vanlige skønhedsrutine og oplev den forskel IMEDEEN Derma One kan gøre på bare 90 dage.

Formulering: Med vores egen eksklusive ingrediens Marine Complex og beriget med zink og C-vitamin. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og zink bidrager til at vedligeholde en normal hud.

VIDENSKABEN BAG IMEDEEN Derma One

Derma One er blevet undersøgt i 4 studier. Disse studier omfatter kvinder af varierende alder, hudtype og grad af naturlig aldring af huden. Data fra disse studier viste signifikante forbedringer i udseendet af hud med almindelige aldersbetingede skader hos kvinder, der tog IMEDEEN Derma One sammenlignet med placebo. Endvidere resulterede det i bedring af hudens tekstur og udseende for de kvinder, der tog IMEDEEN Derma One.