Skip to main content

Ofte stillede spørgsmål

For at give dig mulighed for at lære mere om IMEDEEN får du her svar på en lang række ofte (og ikke så ofte) stillede spørgsmål om IMEDEEN, produkternes virkning og egnethed til forskellige typer mennesker.

Hvis du har spørgsmål til din hud eller spørgsmål om IMEDEEN, som ikke besvares på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os (scanda.consumer-relations@gsk.com) eller spørge din IMEDEEN forhandler.

 

Spørgsmål til IMEDEEN hudplejetabletter

Generelle spørgsmål

 • Hvem har gavn af IMEDEEN?

  Alle der ønsker at vedligeholde et naturligt smukt ydre kan have gavn af at tage IMEDEEN hudplejetabletter. Vores hudplejeprodukter er aldersbestemte. IMEDEEN Tan Optimizer er for alle over 18 år.

 • Kan jeg tage IMEDEEN gennem længere tid?

  Ja, IMEDEEN hud- og skønhedspleje kan tages som en del af din daglige skønhedsrutine, så længe du ønsker det.

 • Hvad sker der, hvis jeg stopper med at tage IMEDEEN?

  Den tilstand, din hud var i, før du startede med at tage IMEDEEN, var resultatet af mange års påvirkning fra forskellige faktorer. Ligeså vil de resultater, du har opnået med IMEDEEN, ikke forsvinde over en nat, men reduceres gradvist. Vi har ikke undersøgt,hvor hurtigt det går, men vi ved fra forbrugererfaringer, at det varierer fra person til person; nogle siger at det kun tager en måned, andre siger 4-6 måneder.

 • Har IMEDEEN effekt på andre dele af kroppen end ansigtet?

  Ja, eftersom IMEDEEN er et kosttilskud, der arbejder indefra, vil effekten kunne mærkes over det hele – både i ansigtet og på kroppen.

Produktsammensætning og ingredienser

Hvornår og hvordan anvendes det?

Sikkerhed

 • Giver IMEDEEN hudplejetabletter nogen bivirkninger?

  IMEDEEN hudplejetabletter indeholder proteiner fra fisk (kan indeholde bløddyr og krebsdyr) og sojafibre, der kan forårsage allergiske reaktioner. Hvis du har oplevet allergiske reaktioner overfor disse ingredienser før, så bør du ikke tage IMEDEEN hudplejetabletter. Hvis du oplever en allergisk reaktion efter indtagelse af et IMEDEEN produkt, bedes du skrive til PCHMedInfoDenmark@pfizer.com for at rapportere det samt søge læge.

 • Kan jeg tage IMEDEEN sammen med medicin?

  Der er ingen kendte kontraindikationer og det er ikke sandsynligt, at IMEDEEN kosttilskud og lægemidler påvirker hinanden negativt. Vi råder folk, der lider af en alvorlig sygdom og er i medicinsk behandling til kun at tage kosttilskud efter at have rådført sig med deres læge.

 • Kan jeg tage IMEDEEN, mens jeg er i hormonbehandling (HRT)?

  I en undersøgelse af IMEDEEN Prime Renewal blev der ikke rapporteret om negative effekter for kvinder, der tager tabletterne og samtidig er i hormonbehandling (HRT). Da IMEDEEN Prime Renewal er fremstillet af komponenter, der normalt findes i fødevarer, er det usandsynligt, at det interagerer med hormonbehandling. Hvis du er i tvivl, beder vi dig om at rådføre dig med din læge.

 • Kan jeg tage IMEDEEN sammen med p-piller?

  Der er ingen kendte kontraindikationer og det er usandsynligt, at IMEDEEN kosttilskud vil interagere negativt med p-piller. Hvis du er i tvivl, beder vi dig om at rådføre dig med din læge.

 • Kan mennesker, der har problemer med skjoldbruskkirtlen, tage IMEDEEN?

  Vi fraråder generelt mennesker, der lider af en alvorlig sygdom og er i medicinsk behandling, at tage kosttilskud uden at have rådført sig med deres læge.

 • Kan diabetikere tage IMEDEEN?

  IMEDEEN produkter er ikke tilsat sukker. Vi fraråder dog generelt mennesker, der lider af en alvorlig sygdom og er i medicinsk behandling, at tage kosttilskud uden at have rådført sig med deres læge.

Spørgsmål til IMEDEEN skønhedsprodukter

IMEDEEN Tan Optimizer

 • Hvad er karotenoider og hvilke karotenoider indeholder IMEDEEN Tan Optimizer?

  Karotenoider er organiske pigmenter, der producerer de røde, gule og orange farver i frugt og grøntsager såsom tomater og gulerødder. Karotenoiderne lutein (udvundet af tagetes), lycopen og beta-karoten er i IMEDEEN Tan Optimizer.

 • Hvad gør C- og E-vitamin?

  E-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, mens C-vitamin er vandopløseligt. C-vitamin bidrager til dannelse af kollagen for normal hudfunktion. Begge vitaminer hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

 • Hvordan virker IMEDEEN Tan Optimizer?

  Den tilstand, din hud var i, før du startede med at tage IMEDEEN, var resultatet af mange års påvirkning fra forskellige faktorer. Ligeså vil de resultater, du har opnået med IMEDEEN, ikke forsvinde over en nat, men reduceres gradvist. Vi har ikke undersøgt,hvor hurtigt det går, men vi ved fra forbrugererfaringer, at det varierer fra person til person; nogle siger at det kun tager en måned, andre siger 4-6 måneder.

 • Hvem er i målgruppen?

  Kvinder og mænd, 18+, der ønsker at forberede huden til solen – hvad enten det er forud for en ferie eller igennem sommermånederne.

 • Hvornår og hvordan skal man tage IMEDEEN Tan Optimizer tabletterne?

  Vi anbefaler, at du starter med at tage Tan Optimizer mindst en måned før soleksponering og derefter under soleksponering. Du kan tage dem så længe, du ønsker. Tag én tablet dagligt med et glas vand, og helst i forbindelse med et måltid.

 • Er der nogen kontraindikationer for IMEDEEN Tan Optimizer?

  Som med ethvert andet kosttilskud bør personer i medicinsk behandling og gravide og ammende kvinder konsultere deres læge før brug.

 • Kan IMEDEEN Tan Optimizer tages af rygere?

  Ja, rygere må gerne bruge Imedeen Tan Optimizer, selvom det indeholder beta-karoten. Der er i Danmark ikke krav eller officielle anbefalinger omhandlende advarsel til rygere om beta-karoten-holdige kosttilskud. Imedeen Tan Optimizer indeholder i en daglig dosis 1,0 mg beta-karoten. Den europæiske fødevaresikkerhedsmyndighed (European Food Safety Authority, EFSA) har sat en øvre grænse (Upper Limit/UL) på 15 mg beta-karoten pr. dag for alle, inkl. rygere. De 15 mg gælder for beta-karoten som anvendes i kosttilskud og som farvestof i fødevarer og det betyder altså, at indtaget af beta-karoten, der findes naturligt i fødevarer (f.eks. gulerødder), ikke tæller med.